Ik lees soms non-fictie en soms lekker luchtige boeken. Voor mij zorgt de afwisseling voor groei en ontspanning. Mijn top 3 non-fictie boeken lees je hieronder!

De sleutel tot zelfbevrijding

Auteur: Christiane Beerlandt

Mijn grootste inzicht uit het boek van Christiane Beerlandt is dat elke fysieke klacht een onderliggende mentale, emotionele of spirituele oorzaak heeft. Ik gebruik dit boek veel als naslagwerk in het werk met mijn klanten, waarbij ik ze help hun fysieke klachten blijvend op te lossen.

Als je fysieke klachten hebt, waar je maar geen oplossing voor weet te vinden, kan dit boek je de dieperliggende oorzaak en oplossing geven.

Zielsoorzaken van ziekte

Auteur: Björn Eybl

Elke fysieke klacht laat een onopgeloste traumatische ervaring zien. Dit boek is een handleiding om te achterhalen wat dit is, waardoor ik het ook veel gebruik bij klanten.


Het is een vrij theoretisch boek, waarbij de Germaanse geneeskunde de basis is. Als je het interessant vind je hierin te verdiepen is dit een geweldig goed boek met heldere taal en een duidelijke uitleg.

De emotie encyclopedie

Auteur: Vera Helleman

Mijn grootste inzicht is dat elke emotie iets te vertellen heeft, waaraan je zelf niet denkt, omdat je hoofd alle kanten op gaat tijdens heftige emoties. Dit boek helpt je de emotie te begrijpen en te neutraliseren. Ik zie emoties als feedback op je creaties. Het mooie is dat dit boek je helpt te begrijpen wát die feedback nu echt is.

“Elke emotie heeft iets te vertellen.”

Als je leiderschap wilt nemen over je emoties en wilt begrijpen wat ze je willen zeggen, is dit boek absoluut een aanrader.

Vind hier je volgende non-fictie boek als sociaal ondernemer!

Join onze nieuwsbrief en maak kans op gratis boeken 👇🏽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *