“Het lezen van non-fictie boeken geeft me inspiratie en motivatie doordat ik elke keer weer iets bijleer.

Flexdenken

Auteur: Astrid Willems

Tijdens het lezen van dit boek krijg je al een andere mindset. De schrijver vertelt hoe we onszelf te veel in hokjes denken en plaatsen. Verander je mindset en daarmee je brein! Het is veel krachtiger, want je je maakt je brein ‘flexibeler’ wat veel voordelen geeft. Je leert bijvoorbeeld makkelijker met bepaalde situaties om te gaan.

Dit boek is echt een aanrader. Zeker als je creatief bent en een tikkeltje chaotisch dan herken je hier vast veel in! Het geeft mooie inzichten en tips om met deze eigenschappen om te gaan en ook juist de kracht van deze eigenschappen te versterken.

Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen

Auteur: Veronique Prins

Dit boek is onwijs verhelderend voor ondernemers. Ik luister regelmatig podcasts van Veronique en mijn man zei toen ik het boek beet had: ‘Oh is dat die vrouw waarvan je podcasts luistert?’ Ze ziet eruit zoals ze praat, ze schrijft zoals ze praat, en het leest alsof ze jou aan het coachen is. Je krijgt tal van tips, en leert van haar succesvolle pad. Waarin ze je ook meeneemt tijdens de mindere periodes.

“Het leest alsof ze jou aan het coachen is”

Het is nuchter, toegankelijk, direct en heel waardevol. Veel tips die je concreet kan toepassen en je hoofd weer overstroomt van nieuwe inzichten. Daarnaast heeft ze toffe boekbonussen erbij zitten waarbij je in een online portal vragen kan beantwoorden. Hierdoor gaat de inhoud veel meer leven en voelt het alsof het écht wat met je doet en je weer klaar bent voor de volgende stappen.

Echt ondernemen

Auteur: Charlotte Meindersma

Maak het ondernemen simpel voor jezelf. Zonder gelieg en zonder gedraai. Je ontdekt dit aan de hand van verhalen van 12 andere succesvolle ondernemers en tips en ervaringen van Charlotte zelf. Met als belangrijke vraag: Levert een opdracht je poen, prestige of plezier op?

Als je een (beginnende) onderneming bent of wilt gaan starten voor je zelf is dit echt een aanrader. Het is een heel toegankelijk management en ondernemersboek. Het legt onderwerpen duidelijk uit en geen daarbij praktische tips waar je wat aan hebt.

Suzanne geeft ook zelf tips en coaching over ondernemen! Voor meer informatie klik je hier.

Vind hier je volgende non-fictie boek als sociaal ondernemer!

Join onze nieuwsbrief en maak kans op gratis boeken 👇🏽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *